Официални партньори

<a href=

Данъчно право

    Jurist.BG предлага обжалване на ревизионни актове и консултации по конкретни въпроси, касаещи всички преки и косвени данъци.
    Юридически лица с нестопанска цел - Jurist.BG предлага регистриране на юридически лица с нестопанска цел, както и сдружения на собственици.
    Търговски марки - Jurist.BG предлага регистриране на търговска марка в България, а също и на Европейска търговска марка.

    Изпълнителни дела и кредити

    Jurist.BG предлага услуги, свързани със защита на правата в качеството Ви на кредитор, както и в качеството Ви на длъжник.
    Договори и пълномощни - Jurist.BG предлага изготвяне и консултация по всички видове договори, както и изготвяне на пълномощни.
    Семейно право - Jurist.BG предлага изготвяне на брачни договори, както и споразумения при развод по взаимно съгласие.
    Регистрация на фирми - Jurist.BG предлага бърза и лесна регистрация на търговски дружества.

RADIO BLAGOEVGRAD

БНР- Радио Благоевград е регионална програма на Българското национално радио за Югозападна България. Излъчва  24 часа в денонощието чрез пет предавателя на: FM – 90.9М; 102.3; 103.2; 105.2 MHz  и 106.6 MHz .
Информационно-музикалните блокове на БНР-Радио Благоевград са с приоритет към социални, образователни, икономически и културни теми и събития в региона и страната. Нашите предаватели излъчват на територията на три области - Перник, Кюстендил и Благоевград.  Ние предлагаме перфектно съчетание от висок рейтинг, атрактивни и гъвкави цени, професионализъм в реализирането на рекламни кампании в нашата медия. И най-важното – ефективност на кампаниите.
                 БНР - Радио Благоевград е сред най-слушаните радиа в  България, регионалното радио, което е на 13-то място в страната в Топ 30 на радиата в страната от 300 радиа и вериги от радиа в България, получили лиценз от СЕМ.
                 По показател "Пазарен дял на радиостанциите в %” за месец февруари 2016 г. сме на престижното 13-то място в страната и второ място в групата БНР. Близо  71 000 слушатели седмично, над 27 000 слушатели дневно, трето място през м. 02.2016 г. по лоялност на слушателите на Радио Благоевград в България – 368 минути(над шест часа на ден отделят от своето време нашите верни слушатели, за да ни слушат). Ние сме най-слушаното радио сред регионалните програми на БНР. По показател рейтинг/брой слушатели/ за м.02.2016 г. от 30 топ радиа в страната сме на 13-то място и на 2-ро в системата на БНР след програма Хоризонт.
                Динамичните и предприемчиви,, заетите хора, с добро образование/една четвърт са с висше образование/, повечето живеят в градовете, а 32% в селата - от областните центрове до най-малките населени места - всички слушат БНР - Радио Благоевград. Проучването е в национален мащаб, обемно и подробно с респонденти между 15 и 69 години.
                БНР - Радио Благоевград се съизмерва с националните рейтинги на търговски радиа и вериги от електронни медии.
               Според социологическото проучване, извършено от "НИЛСЕН АДМОСФЕР БЪЛГАРИЯ" ЕАД през месец февруари 2016 г. , ние сме безспорния информационен лидер за Югозападна България.  Как го постигаме? С амбицията и възможността не само да отразяваме значимите събития в региона, а да споделяме и търсим решения на проблемите на хората, които ни се доверяват ежедневно. Осигуряваме чрез програмната си политика защита на националните интереси, общочовешките културни ценности, националната наука, образованието и културата на всички български граждани без оглед на етническата им принадлежност, чрез предавания, които информират, образоват и забавляват нашата аудитория.
Отлични сме и в медийното отразяване с цел популяризиране на евро проектите. Откакто са тръгнали европейските програми в България работим с общински, държавни и неправителствени организации по тях. Нямаме абсолютно никакви забележки от проверяващите органи по програмното отразяване и документално оформяне на излъчените материали.
Музикално студио Тра Тра Ре
БНР-Радио Благоевград разполага с пет модерни студиа за излъчване и професионален звукозапис. Звено „Продуцентска дейност и звукозапис” на БНР-Радио Благоевград обединява дейностите продуциране и запис на музикална продукция.
Звеното разполага с две звукозаписни студия. По-малкото, Студио 4 „ТраТраРе” е предназначено за запис на малки до средни формации - оркестри, хорове, групи и солови изпълнители във всички стилови и жанрови направления (класическа, фолклорна и популярна музика). В студиото са изградени и специализирани съоръжения предназначени за запис на радиотеатри.
   Голямото музикално Студио 5 е с възможности за запис на големи формации и за реализация на концертна дейност с преки предавания в ефира на БНР-Радио Благоевград.
   Студията на „Продуцентска дейност и звукозапис” на БНР-Радио Благоевград разполагат с просторни акустични зали. Апаратните са оборудвани с най-модерните технологии в съвременния звукозапис и разполагат с екип от професионалисти с дългогодишен опит в областта.

   Предлагат цялостно обслужване в сферата на звукозаписа:
  Запис и продуциране; звуков монтаж и смесване;  мастеринг и реставрации на стари и повредени записи;  композиране и аранжиране на музика; изработка на синбеци и плейбеци; запис и директни излъчвания на концерти; запис на радиотеатри и аудиопиеси; изработка на рекламни спотове и джингли за радио и телевизионни предавания.
   Прекрасен интериор, високи технологии. Студията на БНР-Радио Благоевград, осигуряват благоприятни условия за ефективна творческа изява на артистите.    

             Амбицията на целият ни екип е да доказваме ежедневно лидерската си позиция на регионално радио с най-висок рейтинг и доверие в България.

ПОКРИТИЕ НА РАДИО БЛАГОЕВГРАД
Предавателните мощности на Радио Благоевград покриват следните територии в региона на Югозападна България:

♫    на честота FM 102.3 MHz от предавател с мощност 1 KW , на връх “Ореляк” – Пирин планина  за района на Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен, Сатовча, Сандански и Петрич.
♫    на честота FM 90.9 MHz от предавател с мощност 1 КW, разположен на ретранслаторна  станция “Трещеник” над гр. Якоруда  за района на Разлог, Банско, Якоруда, част от Велинградска община и известна част от населените места по долината на река Места;
♫    на честота FM 105.2 MHz от предавател с мощност 0. 500 KW, разположен на радиорелейна станция “Пъстрец” над гр. Кресна за района по течението на река Струма и магистрален път Е79 от Черния кос – София до Рупелския проход до КПП-Кулата;
♫    на честота FM 103.2 MHz от предавател 1 KW, разположен на радиорелейна станция – Благоевград за района на Благоевград и общината;
♫    на честота FM 106.6 MHz с мощност 1  KW , разположен на връх Виден в Конявската планина  за района на Кюстендил, Дупница, Радомир, Трън, Перник до Самоков.

За контакти: 2700 Благоевград , ул. “Иван Михайлов” № 56, тел/факс – 073/ 88-53-50,  073/88 95-107, 0887/747472, студийни телефони: 073/88 33 15 и 88 33 16, www.bnr.bg/blagoevgrad, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., ръководител  направление  “Реклама” –  Магдалена Бижева

Sot161 logo

Централизираната охрана на обекти в България води началото си от 1972 г., когато в Министерството на вътрешните работи се правят първи стъпки за разработване и внедряване на сигнално-охранителна техника.

На 3 юли 1990 г.  инж. Павел Виденов след напускането на системата на МВР, регистрира фирма „Сектрон” ООД. Две години след това, на 1 август 1992 г., фирмата пусна в експлоатация първата в страната радиосистема за охрана за нуждите на Столична дирекция на МВР. След по-малко от година (на 1 април 1993 г.) „Сектрон” ООД стартира и първата частна радиомрежа за централизирана охрана на обекти.

На 7 януари 1994 г. инж. Павел Виденов, президент на „Сектрон” ООД регистрира дъщерната фирма „СОТ-сигнално-охранителна техника” ЕООД, известна и като СОТ 161.  С нейното създаване всички охранителни дейности, извършвани

дотогава от "Сектрон" ООД, бяха обособени в специализирана охранителна структура.


Нашите услуги

Централизирана охрана

СОТ 161 е първата и най-голяма фирма в областта на частната сигнално-охранителна дейност в България. Тя е лидер в централизираната охрана на обекти и на охранителните фирми от Югоизточна Европа.

Физическа охрана

СОТ 161 предоставя 24-часова физическа охрана в над 900 обекта на територията, на цялата страна. В тази дейност са заети 3500 служители на фирмата.
Съгласно сключените договори сътрудниците по охрана са невъоръжени, или са въоръжени с късо или дълго огнестрелно оръжие. Разполагат с предпазни и защитни средства, средства за комуникация и униформено облекло с отличителни знаци, утвърдени от органите на МВР.
От 2009 г. Дирекция „Физическа охрана“ разполага с модерен Национален оперативен контролен център (НОКЦ). Чрез НОКЦ в общо над 550 обекта се извършва видеоконтрол на охранителите по време на работа и се проверява валидността на получаваните алармени сигнали.

Охрана на ценни пратки и товари – ИНКАСО

СОТ 161 има над 15-годишен опит в охраната на ценни пратки и товари, или популярно – инкасо. Дейността по защита на пари, ценни книжа, благородни метали, произведения на изкуството и други ценности, чието транспортиране задължително се осъществява с въоръжена охрана, СОТ 161 извършва със специално оборудван в Германия брониран транспорт, състоящ се от над 60 собствени бронирани автомобила с касов отсек, GPS-позициониране, надеждна свръзка и други технически и помощни средства за защита. За гарантиране на необходимата сигурност, специализираните автомобили са в постоянна връзка с Националния оперативен дежурен център на СОТ 161. Маршрутът им на движение се наблюдава посредством GPS система за сателитна локализация и навигация, което дава възможност за бърза реакция и оказване на помощ.

 Trail System

Trail System съществува от януари 2015, за да популяризира и развива спортовете на открито като средство за здравословен начин на живот за всички възрастови групи.

Основни цели на сдружението

Популяризиране и развитие на спортовете на открито и туризма сред всички възрастови групи, като средство за здравословен начин на живот.
Подобряване на съществуващата инфраструктура от маршрути, трасета и алеи в планинска, градска и извънградска среда.
Повишаване на интереса и културата към спортовете на открито сред населението на България

Основна дейност

Спортове, които желаем да развиваме:

Колоездене – във всичките му форми / най-вече планинско колоездене
Фрирайд – извънпистово каране на ски и сноуборд
Трейл рънинг
Пешеходен туризъм
Други планински спортове
Проектиране, създаване и поддръжка на инфраструктура за планински спортове и туризъм.
Обучение
Организиране на спортни мероприятия и т.н.
Организиране на вело-, пешеходни и други турове
Консултиране на местните органи за специализираната инфраструктура за спортовете на открито и туризъм.

promofaces

В момент на динамични промени на пазара, много фирми осъзнаха силата на промоциите. Промоцията е дейност, извършвана от промоутери, целяща да представи по най-добрия и ефектен начин дадена стока или услуга. Промоутерите са атрактивни жени, мъже или деца, осъществяващи директна връзка с крайния клиент и подтиквайки го да опита или закупи нов или наложен вече продукт, с цел да се убеди в положителните му качества. Казано по-просто промоутерите са хората от рекламите, по магазините, на улицата или в МОЛ-а, които настоятелно ни канят да опитаме или разгледаме определен продукт или услуга.

logo.jpg 

Ние сме специалисти в предоставяне на услугата "Таен клиент" и  "Изследвания на удовлетвореността на клиентите" и сме с богат опит в това, което правим .

Ние сме консултанти за качествено обслужване на клиенти , като използваме начина на  привидно пазаруване и изследване на удоволетвореността на клиентите , така че услугата, която предлагаме включва много повече от просто един набор от данни - нашата цел е да осигурим цялостен отчет за обслужването на клиенти и начина на управление на търговски обекти от различни видове .

Можете да използвате "Таен клиент", като основа за непрекъснати програми за повишаване качеството на обслужване  и управление на персонала - така че  да разберете какво се нуждае от корекция и кое е слабото звено в бизнеса ви.