Димитър Мацурев - Управител на Агенция за PR и реклама Таурус Дизайн  ЕООД.

Фирмата работи повече от 18 години в сферата на рекламата на територията на Банско и региона.

Изградила е и поддържа официалният сайт на Община Банско - www.bansko.bg, онлайнпорталите на Банско www.banskocity.bg, www.banskocity.net, www.banskowintertour.com, www.mybansko.net, www.banskotourism.com, официалният сайт на Джаз фестивал Банско - www.banskojazzfest.com и др.

Фирмата е изградила и поддържа и единственият новинарски портал излъчващ новини само за Банско и района.

Издава в продължение на 6 години общият каталог на Банско, изработва част от рекламните материали на Община Банско, организатор е на наградите Bansko Awords. 

Калоян Владимиров - Дизайнер и специалист по Уеб маркетинг.

Завършил ТУ Габрово специалност "Автоматизация на производството". Специализирал "Уеб и графичен дизайн" в Санкт Петербургския Държавен Университет. Сертифициран Майкрософт специалист и Сиско академия в два модула.

Мария Хаджийска - Специалист по Организация и управление на туристическото обслужване.

Професионална квалификация  - Организатор. Дипломант Бакалавър по специалност Туризъм в НБУ. Дългогодишен стаж в сферата на туризма и рекламата. Повече от 10 години опит, като сътрудник в РА Таурус Дизайн ООД на територията на град Банско и региона. Ръководител на националното звено за промоутъри и хостеси - PromoFaces. Богат опит в организиране на събития, промоции и рекламни кампании.